Vreau doar să uit. Să trec cât mai repede de perioada asta. Vreau o viață a mea, fără târfele de care sunt inconjurată zilnic, de prefăcuții care trec simplu pe lângă tine, și cred că te cunosc de o viață și in ochii lor ești doar o alta proastă inutilă, menită să fii subiectu lor de bârfă, că nu ești destul de bună... Destul de bună pentru ce ? Să vă pup in cur, cu fiecare ocazie ? Ahahaha, uite că mor de râs. N-am să mă transform intr-un lingău ca voi, nu mersi.  Uite că mă piș pe voi fraierilor ! Rupeți p*la cum că pe voi vă barfește lumea. Ei și dacă așa e ? Ce morții mamii voastre , vă credeți așa de sfinți ?
Dumnezeule, cât m-am săturat de toate căcaturile astea, imi vine să țip, să sparg, să nu știu ... nu mai vreau să-mi inăbuș  durerea ca de fiecare dată. Vreau să te privesc in față și să te pot injura, să-ți f*t una, fără , să mă critici, s-o fac pur și simplu pentru că am simțit nevoia. Dar n-o fac, asta pentru că deși voi mâncați căcat despre mine, eu mă consolez cu gându că sunt mai bună ca voi, că pot să fac lucrurile de care voi nu mă credeți in stare, că n-o să cedez și să vă dau satisfacția, pentru că mai presus de voi sunt eu, eu cu visele mele, eu cu problemele mele, așa, că mai du-vă dracu, și lăsați-mă in pace.


În sfârșit, m-am mai calmat, tâmplele nu-mi mai zvâcnesc așa puternic, dar gustul amar din gură e tot acolo. Mă retrag totuși la un duș lung si fierbinte , am nevoie să-mi dezmorțesc mușchii, ș-apoi să mai dau o tură până afară să-mi răcoresc furia. Noapte bună, celor pe care ii iubesc, și care-mi sunt alături.